Menyclose

Vil du reservere via telefon?

Ring oss nå!

callKundeservice
chevron_right

Hvorfor oss?

Hvorfor martiGO?

Fordi vi har som mål å gjøre livet ditt enklere ved å finne den beste flybilletten for deg, til det stedet du vil reise og på det tidspunktet du ønsker, med trygge og fleksible betalingsmetoder.

Finn den beste billetten med martiGO! Hvordan?

martiGO gir deg den beste billetten til det stedet du vil reise, med over 540 flyselskapers flyreiser og kampanjer. Vi tilbyr direkte eller mellomlandingsflyvninger med beste prisgaranti.

Kjøp billetten med en gang og betal slik du ønsker!

Du kan betale trygt og sikkert med ulike betalingsalternativer, fra kredittkort til bankoverføring. Vi aksepterer Mastercard, Visa, Paypal og SOFORTÜBERWEISUNG.

Feilfri kundetilfredshet

Med vår helt gratis kundeservicetjeneste gir vi deg den beste og kvalitetsrike brukeropplevelsen på tyrkisk, tysk og engelsk. Vi er stolte av å kunne hjelpe deg med å svare på alle spørsmålene dine og finne løsninger på eventuelle problemer du opplever når du kontakter martiGO. Som vi alltid sier: "Vår service begynner etter salget."

Ingen panikk! Du er forberedt på uventede overraskelser med martiGO.

Endringer i reiseplaner eller uforutsette reisebehov kan skje med alle oss. I slike situasjoner der det er behov for rask løsning, vil du oppleve fleksibiliteten med å kjøpe billetter online. Spesielt i helger, høytider og feriedager kan du få billetten din selv om det er bare timer igjen til avreise. martiGO gjør livet ditt enklere.