Menyclose

Vil du reservere via telefon?

Ring oss nå!

callKundeservice
chevron_right

Ansvarsfraskrivelse

Brukervilkår

  1. Nettstedet www.martigo.com er opprettet av Tribus Business GmbH og oppdateres jevnlig av dem. Selskapet har sitt hovedkontor i Wien, Østerrike. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker besøkende i å akseptere MartiGO's personvern- og bruksvilkår.
  2. MartiGO har rett til å endre bruksvilkårene når som helst. Det er brukerens ansvar å følge med på de gjeldende vilkårene. Vi anbefaler derfor å sjekke vilkårene regelmessig.
  3. Innholdet (inkludert tekster, bilder, videoer, logoer osv.) på nettstedet blir gitt til brukerne kun for informasjonsformål og for å lette eller muliggjøre bestillingsprosessen. Det kan være begrensninger for bestilling utenfor Østerrike.
  4. MartGO er ikke ansvarlig for skader som direkte eller indirekte oppstår som følge av bruk av dette nettstedet. Informasjon og bilder om arrangementstilbudene er ikke under vårt ansvar. Det kan være at informasjonen er ufullstendig eller feil, og de enkelte arrangørene kan ha tilleggsvilkår. Dette gjelder spesielt for lenker til andre nettsteder. MartGO er ikke ansvarlig for innholdet på slike nettsteder. Tilbudene på nettstedet er ikke bindende og gir ikke brukeren noen rettigheter. Informasjonen og retningslinjene på dette nettstedet gjelder for alle brukere, uavhengig av om de allerede har gjort en bestilling eller ikke.
  5. Ondoyachtighet og opphavsrett til innholdet på martigo.com tilhører alltid MartiGO, og det kan ikke brukes av tredjeparter i noen form uten samtykke.
  6. martigo.com inneholder lenker til tredjeparts nettsteder. Innholdet på disse nettstedene er alltid operatørens ansvar, ikke MartiGOs ansvar.
  7. Vi gir ikke informasjon om våre brukere til tredjeparter eller eksterne kunder, med mindre det er lovpålagt. MartiGO bruker informasjonskapsler (cookies) for å lette brukerens bruk av nettstedet og tilpasse tilbudene. Brukere kan når som helst slette informasjonskapsler eller endre innstillingene i nettleseren sin. Imidlertid kan noen innhold ikke vises på grunn av disse innstillingene. Du kan lese mer informasjon om dette i personvernerklæringen vår.
  8. MartiGO er ikke forpliktet til å vurdere innholdet i alle brukeranmeldelser og påtar seg derfor ikke ansvar for nøyaktigheten eller eventuelle lovbrudd. Ved å sende inn kommentarer og vedlegg som bilder/videoer gir brukeren martigo.com tillatelse til å bruke innholdet på ønsket måte.
  9. Gjeldende lov for alle avtaler som oppstår som følge av bruken av dette nettstedet, er østerriksk lov, og rettsstedet er Wien. Hvis en eller flere av disse punktene er helt eller delvis ugyldige, påvirker ikke dette gyldigheten av de andre bestemmelsene.
  10. MartiGO kan ta ekstra sikkerhetstiltak for kredittkort, debetkort og betalingssystemer i tilfelle mistanke om svindel ved bestillingsprosessen og kan be om ytterligere bekreftelse fra brukeren. Hvis ytterligere sikkerhetsbekreftelse ikke kan gis, kan MartiGO kansellere bestillingen. I slike tilfeller vil brukeren bli informert via kontaktinformasjonen som ble gitt under bestillingsprosessen. Brukeren er ansvarlig for riktigheten av informasjonen som ble oppgitt under bestillingen, og MartiGO påtar seg intet ansvar for dette.