Menyclose

Vil du reservere via telefon?

Ring oss nå!

callKundeservice
chevron_right

Personvernerklæring

Fordi vi vet at det ikke er enkelt å gi personlig informasjon til nettstedene på nettet, spesielt i dagens digitale tidsalder, og at du trenger å stole på disse leverandørene for å gjøre det. Vår personvernpolicy omhandler all informasjon vi får fra deg.

Grunnleggende

Denne personvernerklæringen gjelder for alle personer som bruker tjenestene til martiGO (TRIBUS Business GmbH, heretter TRIBUS). Vi informerer deg om arten, omfanget og formålet med innsamlingen og bruken av dine personopplysninger av selskapet vårt. Vi respekterer personvernet ditt og streber etter å overholde de strenge juridiske kravene til behandlingen av dine personopplysninger (EU-forordning nr. 679/2016 (GDPR), DSG 2000, DSG 2018 og TKG 2003). Alle dine personopplysninger vil bli behandlet på denne basisen.
Ansvarlig for dataene er TRIBUS, Quellenstrasse 72/3, 1100 Wien.
Vår personvernkoordinator er Kürsad Bicakci ([email protected], +4312366060119).

Ved å bruke tjenestene våre og gi oss din godkjenning i henhold til denne personvernpolicyen, bekrefter du at du har fylt 14 år og er i stand til å gi ditt samtykke, eller at verge allerede har gitt sitt samtykke.


Informasjon i samsvar med Art. 13 GDPR (EU General Data Protection Regulation)

Dine personopplysninger, det vil si spesielt

- dine kontaktopplysninger (etternavn, fornavn, adresse, e-postadresse, telefonnummer),

- betalings- og betalingsopplysninger, spesielt debetkort, kredittkort og bankkort,

- destinasjoner, hoteller, oppholdets lengde, kontaktpersoner, vilkår, spesielle tjenester, helsedata, hyppige flyernumre og

- spesielle kategorier av data som helsedata og data om spesielle behov (for eksempel rullestol, spesielle måltider),

er nødvendige for våre tjenester. Dette inkluderer spesielt bestillinger av ferier, hoteller, leiebiler, overføringer, forsikring, turer, kuponger inkludert kundeinvestering, fakturering og verifisering (B2B, B2C, FIT), billettbestillinger og hotellkjøp.
For dette formålet lagrer, behandler og overfører vi om nødvendig disse dataene til tredjeparter - inkludert tjenesteleverandører i tredjeland som databehandlere for reisebestillinger, programvare og byråtjenester.

Vi bruker ikke profilering og automatiserte beslutninger.

Varigheten av lagringen avhenger av varigheten av vårt forretningsforhold og videre av de gjeldende lovpålagte oppbevaringskravene. Vi understreker at i tilfelle regelmessig samarbeid for vår best mulige kundeservice, streber vi etter å kjenne dine allerede formidlede kundønsker så godt at vi kan tilfredsstille deg kontinuerlig og permanent.


Nettstedene våre

Ved å få tilgang til nettstedet vårt, blir tilgangsdataene dine automatisk samlet inn og lagret. Disse tilgangsdataene kan omfatte spesielt den besøkte siden, viste filer, datoen og klokkeslettet for anropet, brukerens IP-adresse, dataene til den kallende datamaskinen, spesielt nettleseren og operativsystemet, samt datavolumet og meldingen om det vellykkede anropet. Disse dataene brukes av oss til interne statistiske formål for å sikre sikkerheten til tilbudet vårt og for å optimalisere tilbudet. Hvis det er mistanke om en ulovlig handling, vil dataene bli evaluert for å sikre bevis.

Ved å oppgi personopplysningene dine i et av våre kontaktskjemaer, samtykker du i overføring, lagring og behandling av oss for varigheten av denne spesifikke forespørselen. Dette gjelder spesielt for forespørslene dine via kontaktskjema, chat og e-poster du sender oss. Vi trenger disse dataene for å behandle forespørselen din, og i disse tilfellene lagrer vi også IP-adressen din for å sikre bevis. Lagringen skjer så lenge det er nødvendig for at du eller vi skal kunne ta vare på eventuelle tilleggs- eller oppfølgende spørsmål.
Ingen andre data blir spurt og lagret ved bruk av siden vår martiGO.com, som ikke allerede er lagret i den stasjonære distribusjonen. De samme bestemmelsene gjelder for lagring og sletting.

Den rettslige grunnlaget for denne databehandlingen er ditt samtykke, våre forkontraktsmessige og kontraktsmessige forpliktelser overfor deg, våre berettigede interesser og alle slags lovpålagte forpliktelser og § 96 TKG.


Nyhetsbrev

Du står fritt til å abonnere på nyhetsbrevet vårt. I hvert nyhetsbrev du mottar, vil du finne all informasjon du trenger for å melde deg av nyhetsbrevet. For mer informasjon om nyhetsbrevene våre, kan du kontakte oss på [email protected]. Vi er her for å hjelpe deg.

Innholdet på nettstedet vårt er nøye utarbeidet og sjekket flere ganger, men vi påtar oss intet ansvar for aktualitet, korrekthet og fullstendighet av informasjonen som er gitt. Erstatningskrav for bruk eller ikke-bruk av informasjonen eller for bruk av feilaktig eller ufullstendig informasjon er utelukket. Alle tilbud er uforpliktende. Vi forbeholder oss retten til å endre, supplere eller slette tilbudet eller deler av det uten forhåndsvarsel eller å midlertidig eller permanent avslutte publiseringen av nettstedet.

Innholdet og programmeringen av nettstedet vårt er beskyttet av opphavsrett og tilleggsrettigheter. Enhver duplisering - også i utdrag - og offentlig gjengivelse, spesielt kopiering av tekst, grafikk og bilder, er forbudt uten vår forhåndssamtykke.


Overføring til tredjeparter / forpliktelser for databehandlere

Dine personopplysninger kan bli overført av oss

- innenfor selskapet med hensyn til de tillatte bruksområdene,

- til en databehandler (for eksempel våre elektroniske nyhetsbrevannonser) som har forpliktet seg til å overholde gjeldende personvernstandarder, eller

- til tredjeparter som er involvert i levering av de tjenestene du ber om (for eksempel utenlandske bestillingstransaksjoner).

Hvis overholdelse av europeiske personvernstandarder ikke er mulig - for eksempel fordi standardkontraktklausuler, tilstrekkelighetsbeslutninger eller sertifiseringer ikke er garantert i det konkrete tilfellet - vil vi informere deg i god tid og også innhente nødvendig samtykke fra deg. For mer informasjon, vennligst kontakt oss på [email protected]


Informasjonskapsler og sporingstjenester

Vi bruker informasjonskapsler, som er små tekstelementer som brukes til å lagre informasjon i nettlesere. Informasjonskapsler gjenkjennes ved ditt neste besøk på nettstedet vårt og bidrar vesentlig til å øke hastigheten på innlasting og gjøre bruk av våre tilbud komfortable for deg. Informasjonen som gjenkjennes og lagres av informasjonskapsler brukes til gjenkjenning av deg, men også for analyse av brukeratferden din. Du vil bli lagret på serveren til den respektive leverandøren som har forpliktet seg som databehandler til oss for å overholde gjeldende personvernstandarder.
Etter at du har besøkt nettstedet vårt, forblir informasjonskapsler lagret på enheten din, med mindre du har nektet dem fra begynnelsen eller du aktivt sletter informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet vårt. Du kan også forhindre lagring av informasjonskapsler ved å justere nettleserprogramvaren din tilsvarende. Vi gjør oppmerksom på at i dette tilfellet kan du kanskje ikke bruke alle funksjonene på nettstedet vårt. Du kan også forhindre videreformidling av dataene som genereres av informasjonskapselen til Google og relatert til bruken av nettstedet ditt (inkludert IP-adressen din) samt behandlingen av disse dataene av Google ved å bruke nettleseren som er tilgjengelig på nettstedet google.com. Last ned og installer tillegget. Imidlertid er tillegget bare tilgjengelig for visse nettleserprogrammer.

Vi bruker også tredjepartsinnhold på nettstedet vårt for å gjøre det så informativt og praktisk som mulig for deg. Dette inkluderer for eksempel Google Maps, RSS-feeder eller Youtube. Disse tredjepartsleverandørene vil motta IP-adressen din av tekniske årsaker. Vi har ingen innflytelse på bruken av disse dataene av tredjepartsleverandøren. Vi henviser i den forbindelse til personvernreglene til den respektive leverandøren.


Google Analytics

Dette nettstedet bruker tjenesten 'Google Analytics' levert av Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA) for å analysere brukernes bruk av nettstedet. Tjenesten bruker 'informasjonskapsler' - tekstfiler lagret på enheten din. Informasjonen som samles inn av informasjonskapslene, sendes vanligvis til en Google-server i USA og lagres der.

På dette nettstedet er IP-anonymisering aktivert. IP-adressen til brukerne forkortes innenfor medlemsstatene i EU og det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Denne reduksjonen eliminerer den personlige referansen til IP-adressen din. I henhold til vilkårene i avtalen som nettstedsoperatører har inngått med Google Inc., bruker de innsamlede opplysningene til å utarbeide en evaluering av nettstedsaktivitet og nettstedsaktivitet og tilby Internett-relaterte tjenester.

Du har muligheten til å forhindre lagring av informasjonskapsler på enheten din ved å gjøre de riktige innstillingene i nettleseren din. Det er ingen garanti for at du får tilgang til alle funksjonene på dette nettstedet uten begrensninger

Her finner du mer informasjon om bruken av dataene til Google Inc: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en


Bruk av sosiale medieplugins

Dette nettstedet bruker Facebook Social Plugins, som drives av Facebook Inc. (1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA). De kan gjenkjennes ved Facebook-logoen eller uttrykkene 'Liker', 'Del' i Facebooks farger (blått og hvitt). Informasjon om alle Facebook-plugins finner du på følgende lenke: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Plugin oppretter en direkte forbindelse mellom nettleseren din og Facebook-serverne. Nettsideoperatøren har ingen innflytelse overhodet på arten og omfanget av dataene som overføres av plugin til Facebook Inc. servere. Informasjonen kan finnes her: https://www.facebook.com/help/186325668085084.
Pluginen informerer Facebook Inc. om at brukere har besøkt dette nettstedet. Det er muligheten for at IP-adressen din blir lagret. Hvis du er logget på Facebook-kontoen din mens du besøker dette nettstedet, vil informasjonen bli knyttet til den.

Hvis du bruker funksjonene til pluginen - for eksempel ved å dele eller 'like' et innlegg - blir den tilsvarende informasjonen også overført til Facebook Inc.

Hvis du ikke vil at Facebook Inc. skal knytte denne informasjonen til Facebook-kontoen din, må du logge ut av Facebook før du besøker dette nettstedet.

Videre bruker dette nettstedet Google Plus '+1' -knappen. Den drives av Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA). Hvis du besøker en side som inneholder '+1'-knappen, opprettes det en direkte forbindelse mellom nettleseren din og Google-serverne. Nettsideoperatøren har derfor ingen innflytelse overhodet på arten og omfanget av dataene som overføres av plugin til Google Inc. servere. Hvis du klikker på '+1'-knappen mens du er logget inn på Google+, deler du innholdet på siden på den offentlige profilen din.

Personopplysninger samles ikke inn av Google Inc. før du klikker på knappen. Selv med innloggede Google-brukere lagres blant annet IP-adressen. Hvis du vil forhindre at Google Inc. lagrer disse dataene og knytter dem til kontoen din, må du logge ut før du besøker dette nettstedet.

For informasjon om '+1'-knappen, se https://developers.google.com/+/web/buttons-policy.

Videre bruker dette nettstedet Twitter-Schlatflächen. Disse drives av Twitter Inc. (795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA). Hvis du besøker en side som inneholder en slik knapp, opprettes det en direkte kobling mellom nettleseren din og Twitter-serverne. Nettsideoperatøren har derfor ingen innflytelse overhodet på arten og omfanget av dataene som overføres av plugin til Twitter Inc. server.

I følge Twitter Inc. samles det kun inn og lagres IP-adressen din.

For informasjon om hvordan personopplysninger håndteres av Twitter Inc., kan du besøke https://twitter.com/privacy?lang=en.

Nettstedet vårt bruker sosiale plugins ('plugins') fra Instagram online tjenesten som drives av Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA ('Instagram'). Pluginene er merket med et Instagram-logo, for eksempel i form av et 'Instagram-kamera'. En oversikt over Instagram-pluginene og utseendet deres finner du her: http://blog.instagram.com/post/36222022872/introducing-instagram-badges.

Når du besøker en side på nettstedet vårt som inneholder en slik plugin, kobler nettleseren din direkte til Instagrams servere. Innholdet i pluginet sendes direkte fra Instagram til nettleseren din og integreres i siden. Gjennom denne integrasjonen mottar Instagram informasjon om at nettleseren din har åpnet den tilsvarende siden på nettstedet vårt, selv om du ikke har en Instagram-profil eller ikke er logget inn på Instagram for øyeblikket. Denne informasjonen (inkludert IP-adressen din) sendes fra nettleseren din direkte til en Instagram-server i USA og lagres der.

Formålet og omfanget av datainnsamlingen og den videre behandlingen og bruken av dataene av Instagram, samt dine relaterte rettigheter og innstillingsalternativer for å beskytte personvernet ditt, henvises til personvernerklæringen til Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388/.


Heatmap

Dette nettstedet bruker Mouseflow, et nettanalyseverktøy fra Mouseflow ApS, Flaesketorvet 68, 1711 København, Danmark, for å samle inn tilfeldig valgte enkeltbesøk (bruker kun en anonym IP-adresse). Resultatet er en logg over musebevegelser, museklikk og tastaturinteraksjon med hensikt å reprodusere og evaluere enkeltbesøk på nettstedet som såkalte øktreproduksjoner for å avdekke og utlede potensielle forbedringer for dette nettstedet. Dataene som samles inn av Mouseflow er ikke personlige og vil ikke bli videreformidlet til tredjeparter. Lagring og behandling av de innsamlede dataene skjer innenfor EU. Hvis du ikke ønsker å bli oppdaget av Mouseflow, kan du motsette deg det på alle nettsteder som bruker Mouseflow på følgende lenke: https://mouseflow.de/opt-out/.


Samtaleopptak

Telefonsamtaler med vårt serviceteam kan når som helst bli opptatt for kvalitetskontroll- og opplæringsformål. Disse slettes jevnlig fra våre servere. Denne personvernerklæringen gjelder også for all telefonsamtaleinformasjon.


Kontakt

Du kan når som helst be om informasjon om personopplysningene som er lagret om deg, gratis. Som en registrert person har du også rett til å tilbakekalle, informasjon, sletting, retting, begrensning og overføring av personopplysningene dine, i den grad det ikke er noen lovpålagt oppbevaringsplikt.

For mer informasjon om dine rettigheter som registrert person, vennligst kontakt oss ved å sende en e-post til [email protected] eller ringe +4312366060119. Vi er her for å hjelpe deg. For klager er det østerrikske datatilsynet (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Wien, tilsynsmyndigheten.


Brukerrettigheter: informasjon, retting og sletting

Som bruker vil du motta gratis informasjon om hvilke personopplysninger som er lagret om deg på forespørsel. Hvis forespørselen din ikke er i strid med en rettslig plikt til å oppbevare data (for eksempel dataretensjon), har du rett til å rette feilaktige data og blokkere eller slette personopplysningene dine.


Diverse

Vi har implementert organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak som vi kontinuerlig evaluerer og tilpasser etter behov for å beskytte personopplysningene dine som vi lagrer og behandler. Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst og tilpasse den til nye utviklinger. Den nye versjonen gjelder fra den er tilgjengelig på nettstedet vårt. Gjeldende versjon av personvernerklæringen er til enhver tid tilgjengelig på nettstedet https://www.martigo.com/de/datenschutzerklærung, og i vårt avtrykk på https://www.martigo.com/de/imprint.


Vilkår for deltakelse i konkurranser

Gjenstand for deltakelsesbetingelsene og arrangør

(1) Disse deltakelsesbetingelsene regulerer betingelsene for deltakelse i konkurranser, samt eventuelle nødvendige rettsoverføringer. Beskrivelsen og prosedyren for den aktuelle konkurransen finner sted i forbindelse med den aktuelle konkurransehandlingen på martiGOs Facebook/Instagram-side.

(2) Arrangøren av konkurransen er TRIBUS Business GmbH (TRIBUS), Quellenstrasse 72/3, 1100 Wien.

(3) Ved å delta i den aktuelle konkurransen, aksepteres disse betingelsene for deltakelse.

(4) Konkurransen er ikke tilknyttet Facebook/Instagram, den er ikke sponset, støttet eller organisert av Facebook/Instagram.

Deltakelse

Kvalifisert for deltakelse i konkurransen er alle som har fylt 18 år og er bosatt i Østerrike. Ansatte i TRIBUS og tilknyttede selskaper, samt deres pårørende, er ekskludert fra deltakelse. Deltakelse med falske identiteter eller identiteter til tredjeparter er ikke tillatt.

Vinnersjanser og vinnermelding

(1) Vinnerne vil bli trukket tilfeldig blant alle kvalifiserte deltakere innen en uke etter påmeldingsfristen. Vinnerne vil bli varslet via Facebook kommentarfelt, i et eget innlegg eller per telefon.

(2) Kun én premie per deltaker er mulig.

(3) Premien kan verken overføres eller byttes ut eller betales ut i kontanter.

(4) Hvis det oppstår omstendigheter som vi ikke er ansvarlige for, godtar den respektive vinneren en rimelig erstatningspremie. Slike ugjennomførbare omstendigheter er spesielt de som ligger hos premiesponsorene.

Bruk av rettigheter

(1) Deltakeren garanterer å være eier av de nødvendige rettighetene til de opplastede eller lenkede bildene. Hvis deltakeren ikke er eneste opphavsmann eller rettighetshaver, erklærer han uttrykkelig at han har de nødvendige rettighetene for deltakelse i konkurransen.

(2) Ved å akseptere premien samtykker vinneren i at vi kan bruke navnet hans og/eller fotoet til markedsføringsformål.

Ansvar og frikjennelse

(1) Hvis deltakeren laster opp bilder, garanterer deltakeren at han ikke sender innhold som levering, publisering eller bruk som strider mot gjeldende lov eller tredjepartsrettigheter.

(2) Deltakeren frigjør oss fra krav av enhver art som følge av ulovligheten av bilder brukt av deltakeren. Frikjennelsesplikten omfatter også en forpliktelse til fullstendig å fri oss for eventuelle rettslige forsvarsomkostninger (som rettsavgifter og advokatsalærer).

(3) Ved å delta i konkurransen fritar deltakeren Facebook fra ethvert ansvar.

Utelukkelse

(1) Brudd på disse deltakelsesbetingelsene gir oss rett til å utelukke den aktuelle deltakeren fra deltakelse. Dette gjelder spesielt hvis deltakeren gir uriktige opplysninger eller hvis bilder eller annet innhold som brukes (for eksempel kommentarer) krenker gjeldende lov eller tredjepartsrettigheter. Det samme gjelder for kommentarer som kan anses som glorifisering av vold, støtende, trakasserende eller nedverdigende, eller på annen måte er krenkende mot den sosiale forstand av anstendighet.

(2) Hvis den utelukkede deltakeren er en allerede trukket vinner, kan premien bli tilbakekalt etterpå.

For tidlig avslutning og endringer

Vi forbeholder oss retten til å avslutte konkurransen tidlig eller endre den når som helst, selv uten overholdelse av frister, hvis det er tekniske (for eksempel datavirus, manipulering av eller feil i programvare/hardware) eller juridiske (for eksempel forbud fra Facebook/Instagram) umulig å garantere en korrekt gjennomføring av konkurransen.

Personvern

Vi er ansvarlige for innsamlingen, behandlingen og bruken av personopplysningene til deltakerne, forutsatt at vi behandler dem selv. Vi vil bare bruke personopplysningene til deltakeren samt annen personlig informasjon i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover. Vi vil bare lagre, behandle og bruke informasjonen i den grad det er nødvendig for å gjennomføre konkurransen eller samtykket fra deltakeren. Dette inkluderer også bruk for å utøve de tildelte bruksrettighetene. Dataene vil bare bli brukt for konkurransen og vil bli slettet etterpå.

Deltakeren kan når som helst be om informasjon om de lagrede personopplysningene om seg selv. Ellers gjelder personvernerklæringen vår, som er tilgjengelig på https://www.martigo.com/en/privacypolicy.

Avsluttende bestemmelser

(1) Hvis det er ugyldige bestemmelser i disse deltakelsesbetingelsene, forblir gyldigheten til de gjenværende bestemmelsene upåvirket.

(2) Østerriksk lov gjelder. En rettslig prøving av trekningen er utelukket.